BRÖLLOP I STOCKHOLM, PÅ GOTLAND ELLER NÅGON HELT ANNANSTANS?

hejhej_test_2.jpg
 
 

BRÖLLOPSFOTOGRAF, STOCKHOLMARE, FJÄLLFRÄLST.

Jag är Stockholmaren som står med ena benet på Jämtlands fjälltoppar och det andra på Gotlands långgrunda stränder. Jag är en skillad loppisrotare, jag är rastlös men trygg, superdålig på att läsa instruktioner, jag är ostdiskens mest trogna kund och jag är leggingsens talesperson. Jag har sprungit maraton, och jag har ofta maratonlånga stick-sessions i soffan (stickning är min terapi! Minus den krokiga nacken man får). Jag kan inte lyssna på musik utan att analysera texten, jag älskar Instagram och Elsa Billgrens blogg (pga så mysig och för att hon är en grym businesskvinna).

OM MITT JOBB & KÄRLEK TÄNKER JAG SÅHÄR:

Jag vill fånga kärleken levande, färgsprakande, lekfullt, äkta och närvarande. Jag gör det på mitt sätt, både som en fluga på väggen, eller typ uppkrupen i ditt knä -lite beroende på situation och vad som passar. Jag kommer mingla med din farmor, leka med dina syskonbarn, äta en snickers i farten och dessutom ALLTID vara på rätt ställe vid rätt tillfälle för att fånga ögonblicken och göra de till bilder. Under er bröllopsdag jobbar jag med en kombination av extrem spontanitet och uppstyrda fotosessions. Så blir mina bilder till! Jag är så nyfiken på att höra om er stora dag, drömmar, planer, idéer, allt! HÄR kan ni se min prislista och all info man kan behöva.

Maila mig! maja@brandochbrindle.se Eller ring! 0735 91 65 56

Ps, Brandochbrindle kanske låter märkligt, men jag har döpt mitt företag efter mig (BRAND!) och min gamla minibullterrier Ivans färg (BRINDLE!). Här nedanför finns han, läsandes DN, mitt happyplace trädgårdslandet & det jag är mest nöjd med i livet: min son.