BRÖLLOP I STOCKHOLM, PÅ GOTLAND ELLER NÅGON HELT ANNANSTANS?

HEJHEJ_TEST.jpg
 
 

BRÖLLOPSFOTOGRAF, STOCKHOLMARE, FJÄLLFRÄLST.

Jag är Stockholmaren som står med ena benet på Jämtlands fjälltoppar och det andra på Gotlands långgrunda stränder. Jag är en skillad loppisrotare, jag är rastlös men trygg, superdålig på att läsa instruktioner, jag är ostdiskens mest trogna kund och jag är leggingsens talesperson. Jag har sprungit maraton, och jag har ofta maratonlånga stick-sessions i soffan (stickning är min terapi! Minus den krokiga nacken man får). Jag kan inte lyssna på musik utan att analysera texten, jag älskar Instagram och Elsa Billgrens blogg (pga så mysig och för att hon är en grym businesskvinna).

När jag inte fotar bröllop så fotar jag människor i alla möjliga olika sammanhang för tidningar, magasin, organisationer och företag. Det kan man spana in här: www.majabrand.se

Ja, vi älskar animal prints i vår familj!

Ja, vi älskar animal prints i vår familj!

OM MITT JOBB & KÄRLEK TÄNKER JAG SÅHÄR:

Jag vill fånga kärleken levande, färgsprakande, lekfullt, äkta och närvarande. Jag gör det på mitt sätt, både som en fluga på väggen, eller typ uppkrupen i ditt knä -lite beroende på situation och vad som passar. Jag kommer mingla med din farmor, leka med dina syskonbarn, äta en snickers i farten och dessutom ALLTID vara på rätt ställe vid rätt tillfälle för att fånga ögonblicken och göra de till bilder. Under er bröllopsdag jobbar jag med en kombination av extrem spontanitet och uppstyrda fotosessions. Så blir mina bilder till! Jag är så nyfiken på att höra om er stora dag, drömmar, planer, idéer, allt! HÄR kan ni se min prislista och all info man kan behöva. Btw, jag har fotat över 50 bröllop! Och även om inte vartenda ett finns här, så finns de alla i mitt hjärta.

Maila mig! maja@brandochbrindle.se Eller ring! 0735 91 65 56

test.jpg

MITT BRÖLLOPSMANIFEST

Inget bröllop är det andra likt

Inget par är som något annat par (HURRA för det!)

Jag fångar stämningen!

Jag fångar kärleken!

Jag följer det som händer, och jobbar på ett dokumentärt sätt, dvs jag fångar dagen precis så som den utspelar sig inför mina ögon och min kamera. 

Skratt, tårar, en stol som går sönder, en farmor som dansar på bordet - jag fångar alla detaljer!

Mina ledord är: äkta, avslappnat, kreativt & roligt

Och precis så kommer jag att fånga er dag.

test.jpg

Ps, Brandochbrindle kanske låter märkligt, men jag har döpt mitt företag efter mig (BRAND!) och min gamla minibullterrier Ivans färg (BRINDLE!). Här nedanför finns han, läsandes DN, mitt happyplace trädgårdslandet & det jag är mest nöjd med i livet: min son.