Testimonials / Magiska ord!

brandochbrindle_fridaanna_bröllop_kolonilotten_DSC_6434.jpg

FRIDA & ANNA

Vi hade bara vittnen med oss och var en liten och intim stund då vi sa ja till varandra. Majas närvaro som fotograf var självklar, märktes knappt och vi kunde släppa kontrollen för att själva vara 100% närvarande hela dagen. Bilderna är så värdefulla och vi återvänder till de ofta för att minnas alla varma känslor som bubblade över den dagen. Maja är lyhörd och otroligt skicklig. Boka henne!

DSC_9673-Redigera.jpg

Anine & Oscar

Maja var med oss hela vår bröllopsdag och bilderna vi fått fångar dagen på ett helt fantastiskt sätt. Hon är en enastående fotograf och dessutom väldigt trevlig, en egenskap som inte ska underskattas då hon är med på en av livets roligaste dagar. Vi rekommenderar Maja av hela våra hjärtan.

brandochbrindle_henricemelie_hedenlunda_sneakpeak_8.jpg

Henric & Emelie

Rebecca & Jespers bröllop

REBECCKA & JESPER

Från vårt första möte med Maja innan vårt bröllop till den sista kramen efter 14 timmars samarbete på vår bröllopsdag kände vi oss 100% trygga med att överlämna vår vision, våra önskemål och våra drömmar om hur vi önskade att vår bröllopsdag skulle dokumenteras till Maja. Maja lyfter unika idéer, är nyfiken och utstrålar ett genuint intresse för bröllopspar men samtidigt är hon konsekvent i sin estetik och sitt skapande. 

Vi hade en väldigt tydlig vision om vår bröllopsdag när vi träffade Maja första gången och var kanske lite nervösa över om hon skulle vilja vara en del av denna vision eller ej. Detta med anledning av att vi hade fått erfara kommentarer från andra bröllopsfotografer som uttryckte att ”de ej ändrar redigerings stil” etc. Men när vi träffade Maja så sa hon bara ”men såklart att ni ska ha så, det är ju så NI”. 

På vår bröllopsdag var hon ett bekant leende i skaran av alla våra gäster. Hon följde på ett diskret sätt varje steg vi tog och guidade oss och våra gäster när det behövdes. Men mest av allt var hon bara där och gjorde det hon gör bäst: fångade magiska spontana ögonblick. 

_MAJ2806-Redigera.jpg

MAGNUS & ANDREA


Maja är en fantastisk fotograf som verkligen fångar de där ögonblicken som man vill ha med sig hela livet. Otroligt professionell, tillmötesgående och kreativ! Den bästa och mest givna investeringen för ert bröllop!

brandochbrindle_noelia_thomas_bröllop_sv22-Redigera.jpg

NOELIA & THOMAS

We booked Maja for both engagement session and wedding session. The day for the engagement session it was raining and we thought it was going to be a bit chaotic. But we ended up having a lot of fun and getting unique and beautiful pictures that we would have never imagined!

We got our sneak peak pictures really fast! We communicated with Maja by email, which was a very simple and efficient. Now we got the final pictures, and they are so fun, natural and beautiful! We LOVE them! So does our family and friends. Thank you!

brandochbrindle_etheljonas_bröllop_-546.jpg

Ethel & Jonas

Kommer snart!

robertjenny_bröllop_00060.jpg

robert & jenny

Vi är så nöjda med Majas bilder :) Maja är en så gullig, trevlig och avslappnad person som på något magiskt sätt tar bilder utan att en knappt märker av det. Vi har tack vare Maja inte bara jättefina bilder på oss utan också på alla förberedelser och omgivningar. Tusen tack för ett superbra jobb!

07092013-majabrand_johanhannah_149.jpg

JOHAN & HANNAH

Vi är så överjordiskt glada att vi blev tipsade om Maja. Hon var med hela dagen och hon smälte in så bra att många av våra vänner trodde att hon var en i sällskapet. Och bilderna! De talar för sig själva, magiska. Sedan vår dag har fyra av våra nära vänner också anlitat Maja. Det är inget att tveka på!

BRANDOCHBRINDLE_owenhannah_14-Redigera.jpg

OWEN & HANNAH

Maja var lyhörd och kom med många bra förslag både inför fotograferingen och under bröllopsdagen. Hon har ett bra öga för intressanta detaljer och fina kompositioner. I efterhand ångrar vi att vi inte kostade på fotografering för hela dagen och kvällen.

brandochbrindle_carolinahåkan_bröllop_42-Redigera.jpg

BJÖRN & KRISTIN

Maja fotograferade vårt bröllop i juli 2018 och jag är verkligen supernöjd. Hon är otroligt proffsig och gör det bästa utifrån de förutsättningar som finns. Hon är fantastisk på att få personer att känna sig avslappnade framför kameran och hade massa bra idéer på vinklar och bakgrunder som blev till väldigt fina bilder. Kan absolut rekommendera Maja att föreviga er stora dag. Helt klart den bästa och viktigaste investeringen vi gjorde till vårt bröllop!