©majabrand_sneakpeak_juliaandreas_bröllop2019_11.jpg

PRISLISTA 2020

 

Några tankar kring mitt jobb på ert bröllop

Jag vill vara där när kostymbyxorna spricker precis mitt på dansgolvet, när farmor gapskrattar rakt ut så att löständerna klapprar, och när fyraåringen sörplar i sig livets första ostron. Jag vill lära känna er, veta vad era drömmar är och vad ni tycker är kul. Jag är en romantiker och en storyteller, more is more är mitt motto. Under er bröllopsdag kommer jag både vara flugan på väggen och hon med den storblommiga klänningen mitt i vägen. Jag kommer mingla med era vänner och prata med din mormor, och fota sjuka mängder bilder. Jag kommer hålla brudbukett med ena handen och ett litet barn med den andra, samtidigt som jag fotar. Det är så jag jobbar bäst, som en liten kugge i den stora bröllopsdagen. Mina bilder blir till i de små stunderna mitt emellan, de okonstlade oväntade magiska ögonblicken som ju är livet.

 
 
©majabrand_sneakpeak_juliaandreas_bröllop2019_1.jpg

livets investering!

Mina känslor sitter i magen, och magkänslan är min bästa vän. Den har tagit mig till så många bra ställen och människor i livet. Er bröllopsdag är en fantastisk dag som aldrig kommer tillbaka. Vänner och familj är där för er skull, de har klätt sig fint, de är peppade. Att ha med mig som fotograf på ert bröllop är en investering i framtiden. Era bröllopsbilder kommer garanterat öka i värde ju längre tiden går. Främst kanske i emotionellt värde, men vem vet -kanske jag är morgondagens IT-fotograf? Och det är här magkänslan kommer in igen. Det finns fantastiskt många duktiga fotografer. Gå på magkänsla när ni ska välja fotograf så är halva jobbet gjort. Känner ni att magkänslan säger JAA när ni är här inne? Släng iväg ett mail, eller klicka då på länken här och hör av er vettja! <3


©majabrand_sneakpeak_johnatancissi_del2_9.jpg

VAD INGÅR?

Ett första möte ingår alltid, och för mig är det superviktigt. När jag kommer till ert bröllop vill jag anlända som en vän, som någon som har koll på era familjer, som vet vem som vill ha Snickers för att inte bli cranky och vem som tycker att kombinationen kaffe + bubbelvatten är det godaste i livet. Till exempel. När vi ses första gången tar vi en fika, dricker en öl, hänger hemma i er soffa och dricker thé eller ses på en stimmig bar och pratar om kärleken och bröllopet. Vi ses där det passar bäst helt enkelt! Skypemöte är också ett bra alternativ om våra scheman är svåra att synka. Känns bra och vi alla tänker ”VI KÖR!” så skriver vi ett kontrakt. Halva summan av bröllopspaketet betalas som en bokningsavgift, och resterande summa betalas när ni fått bilderna levererade till er.


DSC_9323-Redigera.jpg

VAD FÅR VI DÅ? // DETTA BETALAR NI FÖR!

❤ Mitt engagemang och 100%-iga commitment till er, och min garanti att fånga just ER dag på bästa möjliga sätt.

❤ Ni har mig som kreativt bollplank före bröllopet, i allt från funderingar kring fotolocations, hur man hanterar släktingar som älskar att fota men kanske är lite i vägen, och den ständiga frågan: på vilken sida av kavajen ska egentligen blomman sitta? Ingen fråga är för liten eller för stor.

❤ Bilderna levererade i ett superfint digitalt galleri som är lätt att dela med vänner och familj

❤ Allt efterarbete! Dvs, urval och bildredigering.