PAKET PRIS INNEHÅLL
LILLA
[2 tim]
6.500 SEK inkl. moms Porträtt av brudparet.
25 högupplösta bilder.
MELLAN
[5 tim]
14.000 SEK inkl. moms Porträtt av brudparet, vigsel, brudfölje och familj samt gratulationer/mingel i samband med vigseln.
75 högupplösta bilder.
STORA
[8 tim]
18.000 SEK inkl. moms Porträtt av brudparet, vigsel, brudfölje och familj, gratulationer/mingel i samband med vigsel samt middag med tal.
125 högupplösta bilder.
STÖRSTA
[12 tim]
24.000 SEK inkl. moms Porträtt av brudparet, vigsel, brudfölje och familj, gratulationer/mingel i samband med vigsel, middag med tal samt efterföjande fest, skärning av tårtan och första dansen.
225 högupplösta bilder.
ENSKILDA BILDER 60 SEK/bild Det finns alltid möjlighet att köpa till fler, redigerade och högupplösta bilder för redigering än vad som ingår i paketpriset.

DETTA INGÅR I MINA BRÖLLOPSPAKET

KONSULTATION

I priset ingår ett första möte där ni berättar om er och er stora dag, visioner, önskemål och drömmar. Jag visar min portfolio, berättar om hur jag arbetar, och någonstans här ingår även att fika. Vi ses där det passar er, och om allt känns bra och vi är överens och gillar varann så skriver vi kontrakt. I samband med kontraktsskrivning faktureras bokningsavgiften, bestående av 50 procent av det paketpris ni valt.

 

RESEARCH & PLANERING

Jag försöker alltid ta mig till platsen för fotografering på förhand för att se ut bra platser och få en uppfattning om ljusförhållanden och miljöer. Observera att detta inte alltid är möjligt, utan sker i mån av tid. Tillsammans med er tar jag också fram ett andrahandsalternativ vid risk för regn om fotograferingen är tänkt att ske utomhus.

 

FOTOGRAFERING

Oavsett vad jag fotar så älskar jag att fånga okonstlade rörande, roliga, knäppa och fina ögonblick. Under er bröllopsdag kommer det finnas mängder med sådana tillfällen, och de kommer jag förvalta väl. Om ni väljer något av de större bröllopspaketen med fler moment än t ex vigsel och gratulationer efteråt, så kommer jag att mingla runt som en diskret gäst. Jag ger sällan direktiv utan fångar ögonblicken i stunden. Uppställda gruppbilder styr jag däremot upp, antingen själv eller exempelvis med toastmaster.

Efter fotograferingen skickar jag ett urval av bilder från er dag senast tre veckor efter vigseln. Valet av bilder, samt om de skall vara i färg eller svartvitt, bestämmer vi tillsammans, baserat på de önskemål ni tidigare uttryckt vid konsultationen. Av dessa väljer ni sedan ut ett antal bilder (i enlighet med prislistan ovan) för redigering, senast 30 dagar efter urvalsleverans. De bilder i urvalet som ni inte väljer för redigering bifogas alltid lågupplösta, helt kostnadsfritt. Bilderna levereras sedan högupplösta antingen på cd-skiva, dropbox eller Wetransfer-länk till er. Önskas fler högupplösta, redigerade bilder än den överenskomna mängden tillkommer en kostnad på 60 kr/bild.

 

EVENTUELL AVBOKNING?

Vid avbokning senare än 2 månader innan bokat datum faktureras ytterligare 25 procent av paketavgiften. Vid avbokning senare än 1 månad innan bokat datum faktureras ytterligare 35 procent av paketavgiften.

 

VILL NI BOKA MIG?

Hör av er via mail (maja@brandochbrindle.se) eller ring mig (0735 91 65 56), vettja! Dessa bokningar är sedan preliminärt bindande tills dess att vi haft konsultationen, då kontrakt skrivs. Detta för att försäkra varandra om att just ert datum är ”ert”.

 

Hurra för att ni valt att gifta er, hurra för kärleken! Vi hörs!

Ps. Här finns prislistan att ladda ner som pdf!