ANINE & OSCAR

"Maja var med oss hela vår bröllopsdag och bilderna vi fick med oss fångar stämningen på ett fantastiskt sätt. Hon är en enastående fotograf som tog foton som vi aldrig skulle tänkt på och som får oss att minnas känslorna och stunder från hela dagen. Dessutom är hon väldigt trevlig, en egenskap som inte ska underskattas när hon är med så nära på en av de potentiellt roligaste dagarna i ens liv. Vi rekommenderar Maja av hela våra hjärtan. " - Anine & Oscar, som gifte sig i Vaxholms kyrka och hade festen på Finnhamn.

 

 

OWEN & HANNA

"Maja var lyhörd och kom med många egna bra förslag både inför fotograferingen och under bröllopsdagen. Hon har ett bra öga för intressanta detaljer och fina kompositioner. I efterhand ångrar vi att vi inte kostade på fotografering för hela dagen och kvällen." - Owen & Hanna, som gifte sig på den lilla ön Marholmen i Roslagen.

 

 

JOHAN & HANNAH

"Vi är så överjordiskt glada att vi fick tips om Maja som fotograf. Hon var med oss hela dagen och hon smälte in så bra att många av våra vänner trodde att hon var en i sällskapet. Och bilderna! De talar för sig själva, magiska. Fångar människorna och stunden snarare än ett påklistrat carpe diem-smil. Sedan vår dag har fyra av våra nära vänner som var på vårt bröllop också anlitat Maja. Det är inget att tveka över!" - Johan & Hanna, som gifte sig på Rosenhanska Magasinet nära Nyköping.

 

 

ANNA & FRIDA

"Själva tog vi inte en enda bild under hela dagen. Vi visste att Majas blick skulle dokumentera och gestalta det viktiga. Vi hade bara vittnen med oss och var alltså väldigt få på plats i den intima stund då vi sa ja till varandra. Majas närvaro som fotograf var helt självklar, märktes knappt och vi kunde helt släppa kontrollen för att själva vara 100% närvarande i vår egen upplevelse av stunden. Och nu finns fantastiska bilder på alla tårfyllda blickar, leenden och ringar och fingrar och vänner och familj som efteråt delade en skål med oss. Mycket värdefulla bilder att återvända till för påminnelse om alla varma känslor som bubblade över den dagen. Vi rekommenderar varmt lyhörda, skickliga Maja." - Anna & Frida, som gifte sig på sin kolonilott nedanför Hammarbybacken.